Profesjonell debutI argentinsk Primera División for Independiente i en alder av 15 år 35 dager
PosisjonSpiss
Trener / mentorRicardo Bochini
Recardo Bochini
Plater (viktigste)• Han ble den yngste fotballspilleren 5. juli 2003 som debuterte i den argentinske Primera División i en alder av 15 år og 35 dager.
• Agüero scoret 6 mål i 2007 FIFA U-20 verdensmesterskap, og vant 'The Golden Boot' i turneringen. Han vant til og med 'The Golden Ball' for beste spiller i turneringen.
• I sesongen 2010-11 med å spille for Atlético Madrid, scoret han sitt første karriere-hat-trick mot Mallorca.
• Spiller for Premier League Club Manchester City Han scoret 105 mål i 152 opptredener, han hadde det høyeste målet per minutt i historien til Premier League-konkurransen siden grunnleggelsen i 1992, med et gjennomsnitt hvert 109. minutt.
• Han er en felles rekordinnehaver som mest målscorer i en Premier League-kamp, ​​selv raskest, fem mål på 23 minutter og 34 sekunder av kamptid.
• Han er den høyeste søramerikanske målscoreren i Premier League-historien.
• I 2015 Copa America i San Juan mot Bolivia scoret han sitt første internasjonale hat-trick i 5-0-seier.
Karriere vendepunkt• Da han ble toppscorer og turnerings beste spiller i 2007 FIFA U-20 verdensmesterskap.
HobbyerLytter til Cumbia Music
KontroverserI sin Atlético-karriere scoret han et vinnermål mot Recreativo de Huelva 14. oktober 2006 ved å bruke hender, bare sitt andre mål for klubben.
Favoritt ting
Favoritt matArgentinsk grill
Jenter, familie og mer
SivilstatusSkilt i 2012 etter fire år sammen med Gianinna Maradona.